A digitális nyilatkozat hitelesítő applikáció

Biztonság-Bizalom-Átláthatóság

A DIGITÁLIS NYILATKOZAT HITELESÍTŐ APPLIKÁCIÓ

Biztonság-Bizalom Átláthatóság

Az ingatlan bemutatás a referens és ügyfele számára is egy sor kényelmetlen adminisztrációval jár és minél több az ingatlan, valamint az ügyfél, annál több a papírmunka. A dokumentálás sokszor nem teljeskörű annak hitelessége és érvényesíthetősége bizonytalan.

Ezért létrehoztuk a LÁTTAM-ot egy applikáció alapú megtekintési nyilatkozat hitelesítésének lebonyolítására alkalmas szoftvert.

A LÁTTAM elérhetővé teszi az ingatlan megtekintő adatainak ellenőrzését és az aláírás hitelesítést.a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) alkalmazásának beépítésével.

A megtekintési nyilatkozat Ügyfélkapun keresztül történő hitelesítése mérföldkő a Referens jogbiztonságában.

A megtekintési nyilatkozat hitelesítését a megtekintő a saját telefonján tudja elvégezni. 

A LÁTTAM az ingatlan értékesítés minden résztvevője számára kínál olyan előnyöket, melyek eddig elérhetetlennek bizonyultak.

A  LÁTTAM az Referensek és az ingatlanirodák vezetőinek digitális megoldása.

Biztosítja a hitelesített megtekintési nyilatkozatok, ügyfelek, ingatlanok, bemutatási időpontok és beosztások applikáción keresztüli kezelését.

Kezelése egyszerű, kényelmi funkciói hatékonyabbá teszik a munkádat. Hozzáadott értékkel ruház fel és hitelessé tesz az ügyfeleid előtt.

Tény, hogy a digitalizáció életünk részévé válik.

Nem az a kérdés, hogy a Te életed része lesz-e a digitalizált világnak.

A kérdés az, hogy a döntést mikor hozod meg, hogy csatlakozz…

Az ingatlan BEMUTATÁS folyamatának legfontosabb momentuma a megtekintési nyilatkozat dokumentálása, melyeknek lehetnek rejtett buktatói. 

A LÁTTAM a digitális megtekintési nyilatkozatok hitelesítésének lebonyolítására alkalmas applikáció, ami automatizálja a folyamatokat és értesíti az érintetteket. Kezeli az ingatlanokat, érdeklődőket, megbízókat és a hozzájuk tartozó adatokat és dokumentumokat, biztosítva ezzel az átláthatóságot és visszakövethetőséget.

Fontos, hogy a használatához semmilyen külön eszközre - tablet, digitális toll, etc - nincs szükség, csak egy okostelefonra. A megtekintési nyilatkozat elfogadását a megtekintő a saját telefonján tudja elvégezni.

Jóformán mindenki által ismert azonosítási módszer került integrálásra, így meg van a szükséges  bizalom és az  ismeret a használatára.

A folyamat az abban résztvevő összes fél számára rendkívül egyszerű:

  • az ingatlanközvetítő az ingatlan kiválasztása és az érdeklődő email címének megadása után a LÁTTAM applikációjából elküldi a megtekintés részleteit

  • az e-mail megnyitását követően érdeklődő rányom a megtekintettem gombra , majd azt jóváhagyva azt az Ügyfélkapus azonosítást követően a háttérben megtörténik a nyilatkozat hitelesítése 

  • és a folyamat végén a hitelesítés eredményéről minden fél értesítést kap

Az egész folyamat kevesebb mint két perc alatt lebonyolítható, papír nélkül.

Kiemelt érték, hogy az irodavezető élőben követheti a Referensei munkáját és eseményeit, így nem kell megvárnia a másnapi irodai adatrögzítést. Könnyen elemezheti a Referensek, ügyfelek és ingatlanok statisztikáját.